I behov av städning?

Vid behov av städning är det bra att kontakta en professionell städfirma som har lång erfarenhet inom branschen. Beroende på vad du söker efter: städservice, specialservice hemservice, fönsterputs eller golvvård kan du hitta dessa tjänster hos http://www.gotalandslokalvard.se/ som är ett företag som erbjuder service enda ut i fingerspetsarna. Vad du än må tänkas behöva hjälp med så kommer de hjälpa dig. Det kan vara kontorsstäd, flyttstäd, hemstädning osv.

Företagets historia
Företaget har funnits sedan 1985 och erbjuder städtjänster inom hela Väst Sverige, antingen till privatpersoner eller företag. Kontoren finner du i Göteborg, Borås och Alingsås. ISO-certifikat finns, ISO 9001 och 18001 Arbetsmiljö bevisar att städfirman är seriös och professionell. Du som kund kan välja mellan olika städservice, då företaget är en fullserviceleverantör och till och med erbjuder hjälp inom internposthantering, reception och telefoni-service.

Kvalité & kontakt
Götalands Lokalvård är mycket noga med kvaliteten och därför finns det alltid en arbetsledare med vid varje uppdrag. Arbetsledarens uppdrag är att göra kvalitetskontroller samt skriva kvalitetsprotokoll som efter utfört arbete ges till dig som kund så du ska känna att företaget håller vad de lovar. För att få veta mer om priser kan du skicka en offertförfrågan via hemsidan där du skriver in namn, adress, städyta osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *